default-image

Επίσκεψη Λαμπρινού στο Παγκρήτιο ενόψει των Αγώνων Στίβου

Κρήτη
Επίσκεψη Λαμπρινού στο Παγκρήτιο ενόψει των Αγώνων Στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο Παγκρήτιο Στάδιο που στις 20 και 21 Ιουνίου θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στίβου "Ηράκλειο 2015".

Σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός επισκέφτηκε το Παγκρήτιο και ενημερώθηκε για την πορεία της οργάνωσης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ανώνυμης Εταιρείας Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου (Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ) και αντιδήμαρχο κ. Κώστα Βαρδαβά, τον αντιπρόεδρο κ. Μ. Χαιρέτη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Γιώργο Βουρεξάκη, τον τεχνικό σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ και δ/ντή αγώνων και το συνεργάτη της Α.Α.Η. Α.Ε κ. Δημήτρη Τσιράκο.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου περιηγήθηκε σε όλους τους ανοιχτούς και κλειστούς χώρους του σταδίου όπου πραγματοποιούνται εργασίες και παρεμβάσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε το Παγκρήτιο να είναι έτοιμο για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Συγκεκριμένα επιθεώρησε τον εξοπλισμό που κατασκευάζεται από το προσωπικό του σταδίου και τα σημεία του αγωνιστικού χώρου όπου τοποθετήθηκαν οι νέες βαλβίδες επί κοντώ και μήκους, καθώς και ο νέος κλωβός ρίψεων, ενώ ενημερώθηκε και για τις προσπάθειες δημιουργίας της παιδικής κερκίδας.

Ο κ. Λαμπρινός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων και την πορεία της προετοιμασίας και δήλωσε ότι το Ηράκλειο διαθέτει σύγχρονες αθλητικές υποδομές υψηλής ποιότητας που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα διεθνούς βεληνεκούς.

Μάλιστα είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο τον οποίο διαβεβαίωσε ότι το Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι πανέτοιμο για τους αγώνες.

Ευχάριστη στιγμή για τον κ. Λαμπρινό ήταν η συνομιλία που είχε με τις πρωταθλήτριες αδελφές Βασιλείου, που εκείνη την ώρα εκτελούσαν ασκήσεις προπόνησης και προετοιμασίας για τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εκπροσωπώντας τη χώρα μας, στις οποίες ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο δήμαρχος επισκέφτηκε επίσης και την παραλία που βρίσκεται βόρεια του Παγκρητίου, αφού στις σκέψεις της δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίησή της προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών. Για το λόγο αυτό επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιάννη Ρασούλη και ζήτησε να καθαριστεί άμεσα από μηχανήματα του Δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News