default-image

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης εξασφάλισε την απευθείας είσοδό του στους ομίλους του Europa League και ο σχεδιασμός του για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει. Μέχρι να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Αρκάδων, η διοίκηση είχε προχωρήσει στο «κλείσιμο» τεσσάρων παικτών γι τη νέα σεζόν.

Από τον Ιανουάριο είχε προφορική συμφωνία με τον Απόστολο Γιάννου, καθώς ο επιθετικός έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο. Στη συνέχεια έκλεισε τον Ρασίντ Χαμντανί, που μένει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Αλγερινός χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αστέρα.

Το σκάουτινγκ των Αρκάδων στην Βραζιλία απέδωσε, καθώς προκρίθηκε η περίπτωση του Εντουάρντο Ντος Σάντος ή απλώς Ντουντού. Ο 26χρονος αμυντικός χαφ βρέθηκε στην Ελλάδα και συμφώνησε να συνεχίσει στον Αστέρα την καριέρα του για έναν χρόνο, με τη μορφή δανεισμού από τη Σάο Μπεράρντο. Παράλληλα, η ομάδα της Πελοποννήσου μπήκε… σφήνα στις διαπραγματεύσεις του Πανιωνίου με την Ζάλτσμπουργκ και κατάφερε να συμφωνήσει εκείνη για τον δανεισμό του Ταξιάρχη Φούντα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Χωρίς το άγχος και την πίεση των καλοκαιρινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Αστέρας συνεχίζει τον σχεδιασμό του, ενώ έχει την ευκαιρία να ανεβάσει το επίπεδο των αγορών του, υπολογίζοντας στα χρήματα από το Europa League. Σίγουρα θα αποκτηθούν παίκτες από τη γνώριμη αγορά της Αργεντινής, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τυχόν πωλήσεις παικτών, όπως είναι ο Χερόνιμο Μπαράλες και ο Μπράιαν Λούι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News