default-image

Δεν υπάρχει πρόταση για Ρομπέρτο

Ποδόσφαιρο
Δεν υπάρχει πρόταση για Ρομπέρτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ρομπέρτο βρίσκεται στο προσκήνιο για τη Βαλένθια, η οποία αναζητεί έναν ικανό γκολκίπερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντιέγο Άλβες. Ο μάνατζερ του Ισπανού τερματοφύλακα, Μαριάνο Αγκιλάρ, με δηλώσεις του στη «Deporte Valenciano» ξεκαθάρισε πως οι «νυχτερίδες» δεν έχουν κάνει καμία πρόταση στον πελάτη του.

«Όπως μας δήλωσε ο μάνατζερ του Ρομπέρτο Χιμένεθ, η Βαλένθια δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάποια πρόταση για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ο ατζέντης Μαριάνο Αγκιλάρ επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2018 και ο ελληνικός σύλλογος αξίζει το σεβασμό του.

Ο Μαδριλένος τερματοφύλακας δεν έχει λάβει ακόμη κάποια πρόταση από τη Βαλένθια ή δεν έχει πληροφορηθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει κάποια προσφορά στα χέρια του», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Ο ατζέντης του Ρομπέρτο ανέφερε πως ο πελάτης του δεν έχει ενημερωθεί ουδέποτε από την ομάδα του πως θέλει να τον… ξεφορτωθεί. Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνει ότι η διοίκηση της Βαλένθια έχει πολλές επιλογές για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά δεν έχει ακόμη καταλήξει σε κάποιον», προσθέτει το ρεπορτάζ του ισπανικού ΜΜΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News