Αθλητισμός

Δεν υπάρχει πρόταση για Ρομπέρτο

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ρομπέρτο βρίσκεται στο προσκήνιο για τη Βαλένθια, η οποία αναζητεί έναν ικανό γκολκίπερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ντιέγο Άλβες. Ο μάνατζερ του Ισπανού τερματοφύλακα, Μαριάνο Αγκιλάρ, με δηλώσεις του στη «Deporte Valenciano» ξεκαθάρισε πως οι «νυχτερίδες» δεν έχουν κάνει καμία πρόταση στον πελάτη του.

«Όπως μας δήλωσε ο μάνατζερ του Ρομπέρτο Χιμένεθ, η Βαλένθια δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάποια πρόταση για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ο ατζέντης Μαριάνο Αγκιλάρ επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2018 και ο ελληνικός σύλλογος αξίζει το σεβασμό του.

Ο Μαδριλένος τερματοφύλακας δεν έχει λάβει ακόμη κάποια πρόταση από τη Βαλένθια ή δεν έχει πληροφορηθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει κάποια προσφορά στα χέρια του», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Ο ατζέντης του Ρομπέρτο ανέφερε πως ο πελάτης του δεν έχει ενημερωθεί ουδέποτε από την ομάδα του πως θέλει να τον… ξεφορτωθεί. Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνει ότι η διοίκηση της Βαλένθια έχει πολλές επιλογές για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά δεν έχει ακόμη καταλήξει σε κάποιον», προσθέτει το ρεπορτάζ του ισπανικού ΜΜΕ.

Σχόλια