Αθλητισμός

Απαγόρευση για έναν...

Την αρχή έκαναν οι Αμαραντίδης, Ιωάννου και Μπάρμπας και σήμερα το πρωί πέρασαν από την Ευελπίδων ακόμη δύο παίκτες, που είχαν λάβει μέρος στον περιβόητο αγώνα με τον Ολυμπιακό που θεωρείται ύποπτος για χειραγώγηση.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Μάνο και Χαράλαμπο Παυλίδη. Ο πρώτος απολογήθηκε για 25 λεπτά στον ειδικό ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη, ενώ ακολούθησε ο δεύτερος. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ανακριτής διαφθοράς σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα αποφάσισαν να επιβάλουν τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα στον Χαράλαμπο Παυλίδη, όπως είχε συμβεί και με τους τρεις παίκτες που απολογήθηκαν τη Δευτέρα.

Αντίθετα, στον Δημήτρη Μάνο δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος, προφανώς επειδή κρίθηκε πως δεν είχε συμμετοχή σε οποιαδήποτε παρατυπία μπαίνοντας σαν αλλαγή στα τελευταία λεπτά του ματς.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο τότε προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Γεωργέα και Αλέξη Καλογέρη, κατέθεσαν πως ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Λαναρής, είπε στους παίκτες να χάσουν 3-0 από τους «ερυθρολεύκους» στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, όπως και τελικά συνέβη.

Σχόλια