Αθλητισμός

Μεγάλη διάκριση για Χαλκιαδάκη-Μηλάκη!

Άλλη μια τεράστια διάκριση στην λαμπρή πορεία τους στο χώρο της ποδηλασίας ΑμεΑ είχαν η Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και η Ηρώ Μηλάκη. Οι αθλήτριες του ΤΑΛΩΣ ήταν πραγματικά εξαιρετικές και κατέκτησαν τη 2η θέση στο Παγκόσμιο κύπελλο δρόμου στο Maniago της Ιταλίας.

Επιβεβαίωσαν, έτσι, για ακόμη μία φορά πως ανήκουν στην ελίτ του αθλήματος και πως μπορούν να κάνουν κι άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Η Ηρώ Μηλάκη έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της στο facebook:

«2η Θέση στο Παγκόσμιο κύπελλο δρόμου στο Maniago της Ιταλίας!!! Το πρώτο μας μετάλλιο σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση!! Το πρώτο μετάλλιο για το άθλημα της ποδηλασίας ΑμεΑ σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση!! Η σκληρή δουλειά, οι κόποι και οι θυσίες μας ανταμείφθηκαν με την 2η θέση στο τελικό σπριντ μετά από 78 δυνατά χιλιόμετρα ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες παγκοσμίως!!

Ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που ήταν δίπλα μας για να φτάσουμε στη κορυφή του κόσμου! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές μας Βαρβερακη Γιώργο και Σιδερακη Αθηνά γιατί η επιστημονική δουλειά έφερε το τέλειο αποτέλεσμα... Επίσης ευχαριστούμε θερμά το σωματείο μας ΤΑΛΩΣ ΑμεΑ, τον πρόεδρο μας Paris Epitropakis και όλο το Δ.Σ. που είναι πάντα δίπλα μας καθώς και την ομοσπονδία μας ΕΑΟΜ ΑμεΑ, που πάρα τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε την εταιρεία Oakley ?#oakleyingreece? για τα κορυφαία γυαλιά ηλίου που μας παρέχουν, ώστε να βλέπουμε πάντα ψηλά.

Την εταιρεία maglaris bikes και fuji Greece γιατί ήταν πάντα δίπλα μου στις δυσκολίες. Ακόμα ευχαριστούμε τον Αντώνης Βαρελτζακης για την τεχνική υποστήριξη του ποδήλατου μας και φυσικά τον μηχανικό μας Stauros Papadimitrakis που ήταν άψογος τόσο στη περιποίηση του ποδήλατου, όσο και στη τροφοδοσία μας στη διάρκεια του αγώνα!

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το γιατρό μας ΧΑΡΗΣ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ που κρίθηκε απαραίτητος αλλά και αποτελεσματικός, καθώς τόσο η Αδαμαντία όσο και εγώ τον χρειαστήκαμε αυτές τις μέρες!! Τέλος ευχαριστούμε την Aegean airlines και το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου που μας βοήθησαν στην προετοιμασία μας με τη συμμετοχή μας στο γύρο Βελγίου».

Σχόλια