default-image

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη της προπόνηση έκανε σήμερα η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα των Προκριματικών του Euro 2016 με τα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου.

Στη σημερινή προπόνηση ο Σέρχιο Μαρκαριάν  ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, ενώ άγγιξε τις δύο ώρες με τον Ουρουγουανό τεχνικό να ρίχνει το βάρος στην τακτική, στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη από τα άκρα.

Ακολούθως οι διεθνείς, που έδειξαν διάθεση, επιδόθηκαν σε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Σωτήρης Νίνης, που μετά από περίπου ενάμιση χρόνο φόρεσε και πάλι τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός για εμάς. Όσο υπάρχουν ελπίδες, μαθηματικά, θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς, με στόχο -φυσικά- να πάρουμε την πρόκριση» τόνισε αρχικά ο διεθνής μέσος.

Από την άλλη ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά, δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί: «Είναι κάτι πολύ μεγάλο να σε βλέπει ο προπονητής στα παιχνίδια της ομάδας σου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην Εθνική όποτε εκείνος το ζητήσει»

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Σταφυλίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Κονέ, Κώστας Κατσουράνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Φετφατζίδης, Νίκος Καρέλης, Κώστας Φορτούνης, Ταξιάρχης Φούντας, Στάθης Ταυλαρίδης, Χρήστος Τασουλής, Αλέξανδρος Τζιόλης, Δημήτρης Κολοβός, Σωτήρης Νίνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News