default-image

Σε ασκήσεις τεχνικής με Μακράκη ο Γιακουμάκης

Ποδόσφαιρο
Σε ασκήσεις τεχνικής με Μακράκη ο Γιακουμάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφοσιωμένος στην εξέλιξη της καριέρας του είναι έμπρακτα ο ταλαντούχος επιθετικός του Πλατανιά Γιώργος Γιακουμάκης, που τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Γιώργου Παράσχου και έχει ανοίξει πλώρη με τις κλήσεις του στην Εθνική Ελπίδων.

Λίγο πριν τη νέα ενσωμάτωσή του στην Εθνική, ο νεαρός άσος ξεκίνησε προπονήσεις τεχνικής με τον προπονητή των Ακαδημιών του ΠΟΑ Νίκο Μακράκη, που αποτελεί εξπέρ του είδους, με στόχο να βρει την επαφή του με την μπάλα, καθώς οι προπονήσεις με τον Πλατανιά είχαν σταματήσει από δεκαημέρου.

Με τον Νίκο Μακράκη, με τον οποίο δεν είχαν μεν «συναντηθεί» στο Ατσαλένιο, έχουν αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης αφού και πέρυσι είχαν κάνει μαζί προπονήσεις βελτίωσης τεχνικής, δούλεψαν πολύ πάσες, επαφές με την μπάλα και ασκήσεις νευρομυϊκής.

Οι δυο τους θα συνεχίσουν μέσα στο καλοκαίρι, μιας και ο νεαρός επιθετικός δε σταματά να επιδιώκει τη βελτίωσή του. Μάθαμε μάλιστα ότι η σύσταση της συνεργασίας τους έγινε πέρυσι από τον πατέρα του παίκτη και παλαίμαχου άσου του ΠΟΑ Μανόλη Γιακουμάκη, που είναι επίσης προπονητής στις ακαδημίες του Ατσαλένιου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News