default-image

Σήμερα η γενική συνέλευση της ΕΠΣΗ

Αθλητισμός
Σήμερα η γενική συνέλευση της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα γενικής συνέλευσης για τα σωματεία της ΕΠΣΗ είναι η σημερινή, με σημαντικά ζητήματα για το τοπικό ποδόσφαιρο. Η Ένωση έχει καλέσει τους εκπροσώπους των σωματείων να βρίσκονται στις 18:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο και συγκεκριμένα στην αίθουσα εστιατορίου (θύρα 1), ενώ, αν δεν υπάρχει απαρτία, η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 19:00.

 Αρχικά θα γίνει από τη διοίκηση της Ένωσης ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διοίκησης από 1/1/2014 έως 31/12/2014 και θα τεθεί προς έγκριση ο προϋπολογισμός για το 2016. Το πιο σημαντικό από τα θέματα που έχει μπει στην ημερήσια διάταξη είναι «συζήτηση επί του τρόπου διεξαγωγής της Α1 κατηγορίας».

Είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα και ήδη έχουν σταλεί προτάσεις από το Σύλλογο Προπονητών Ηρακλείου, που ζητά κατάργηση των πλέι οφ, προτείνοντας νέο τρόπο διεξαγωγής της Α1 ΕΠΣΗ, ενώ ανάλογη είναι η πρόταση που έχει κατατεθεί εκ μέρους του ΠΟΑ από το μέλος της διοίκησης, Σπύρο Επιτροπάκη. Επιστολή στην ΕΠΣΗ έχει σταλεί και από τον ΑΟΤ, ο οποίος είναι υπέρμαχος της διατήρησης του τρόπου διεξαγωγής του περσινού πρωταθλήματος.

Από 'κει και πέρα, για άλλο ένα σημαντικό ζήτημα που θα ενημερωθούν τα σωματεία είναι η επιστροφή της υποχρεωτικής συμμετοχή στην 11άδα δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 20 ετών...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News