Αθλητισμός

Οι εξελίξεις στον ΟΦΗ, διαιτησία, παγκόσμιο μπάσκετ και στίβος στη "Μικτή Ζώνη"

Οι τρέχουσες εξελίξεις στον ΟΦΗ και στον Εργοτέλη και η γενική συνέλευση της ΕΠΣΗ αποτελούν, μέσω του ρεπορτάζ, μέρη προβολής της αποψινής (22:00) "Μικτής Ζώνης" στην "ΚΡΗΤΗ TV".

 Και καθώς τρέχουμε ολοταχώς προς το «Μπρούνο Τζάουλι» του Παγκρητίου, το φλας της εκπομπής θα μας προετοιμάσει για όσα περιμένουμε και στο επόμενο μέγα γεγονός στην πόλη, όπως το Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων U19, που θα μας απασχολήσει και πριν την έναρξή του στις 27 Ιουνίου.

Σπουδαίες λεπτομέρειες θα μοιραστούν μαζί μας οι καλεσμένοι του μπάσκετ με την παρουσία του προέδρου της ΕΚΑΣΚ Μπάμπη Μαρκάκη, σε μια περίοδο πυρετώδους προετοιμασίας.

Στη θεματολογία της "Μικτής Ζώνης" περιλαμβάνεται και η ενότητα της τοπικής διαιτησίας ποδοσφαίρου, σε μια σεζόν που κλείνει και ενόψει μιας νέας που έρχεται με πολλές αλλαγές σε κεντρικό επίπεδο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Κουναλάκης και τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΗ Γιώργος Ιωαννίδης και Νίκος Συριγωνάκης θα είναι εκεί! Ο τελευταίος και με την ιδιότητά του στην Περιφέρεια Κρήτης για τα αθλητικά θέματα!

Σχόλια