default-image

Επέστρεψε στις νίκες ο Χάμιλτον

Αθλητισμός
Επέστρεψε στις νίκες ο Χάμιλτον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στο μικρό σερί του ομόσταβλού του, Νίκο Ρόσμπεργκ, έβαλε ο Λιούις Χάμιλτον στο έβδομο γκραν πρι της σεζόν του πρωταθλήματος της Formula 1 που φιλοξενήθηκε στην πίστα του Καναδά.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του τη φετινή σεζόν, η οποία ήρθε χωρίς άγχος, με τον Χάμιλτον να διατηρεί την πρωτιά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με τη νίκη του στον Καναδά -η οποία ήταν η 37η στην καριέρα του- αύξησε τη διαφορά από τον έτερο πιλότο της Mercedes στους 17 βαθμούς στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, κάνοντας το ένα-δύο για τη Mercedes.

Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Βάλτερι Μπότας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κίμι Ραϊκόνεν κατά την έξοδό του από τα πιτ. Η Williams στον Καναδά έσπασε το ρόδι, καταφέρνοντας να ανέβει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο βάθρο.

Ο Φινλανδός πιλότος της σκουντερία είδε την καρό σημαία από την τέταρτη θέση, τερματίζοντας για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν σε καλύτερη θέση από τον ομόσταβλό του, Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά το γκραν πρι του Μπαχρέιν. Ο Γερμανός πιλότος πλασαρίστηκε πέμπτος κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα.

Απογοητευτική ήταν για ακόμη μία φορά η McLaren, η οποία είδε και τους δύο πιλότους της, Φερνάντο Αλόνσο και Τζένσον Μπάτον, να εγκαταλείπουν τον αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News