default-image

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα!

Ποδόσφαιρο
Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπαρτσελόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μπαρτσελόνα είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, κατακτώντας το πέμπτο Champions League της ιστορίας της και τέταρτο την τελευταία 10ετία, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό που έγινε στο Βερολίνο με 3-1 της Γιουβέντους.

Η Μπάρτσα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του φετινού Champions League, κάνοντας το τρεμπλ αφού ήδη έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας και έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί καλύτερη ομάδα στον κόσμο για το 2015!

Από τα πρώτα λεπτά οι Καταλανοί έδειξαν τις διαθέσεις τους και πολύ νωρίς προηγήθηκαν το σκορ με τον Ράκιτιτς ενώ θα μπορούσαν να βάλουν και δεύτερο γκολ αλλά ο Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια σταμάτησε αρκετές προσπάθεις των αντιπάλων. Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει στο β' ημίχρονο και τα κατάφερε στο 55' με τον Μοράτα να κάνει το 1-1.

Η Μπαρτσελόνα όμως δεν γινόταν να χάσει το Champions League και αφού προηγήθηκε στο 67' με τον Σουάρες, εξασφάλισε τον τίτλο στο 97' με τον Πέδρο να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο, Πογκμπά, Βιντάλ (79’ Περέιρα), Τέβεζ, Μοράτα (85’ Γιορέντε)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπούσκετς, Ινιέστα (78’ Τσάβι), Μέσι, Σουάρεζ (95’ Πέδρο), Νεϊμάρ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News