Αθλητισμός

Βόμβα από τους "7" για ΟΦΗ: Μετά τις 14 Ιουνίου δεν ισχύει η πρόταση!

Μια… είδηση-βόμβα προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση της ομάδας των 7 επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται από τον ΟΦΗ, απ' όπου και η φωτογραφία.

Η είδηση έχει να κάνει με το ότι έδωσαν τελεσίγραφο στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννη Δανδάλη, ότι η πρότασή τους για τον ΟΦΗ έχει ισχύ μέχρι τις 14 Ιουνίου και αν ο Ερασιτέχνης έως αυτή την διορία δεν απαντήσει θετικά, τότε παύει να ισχύει η πρόταση!

Αυτή η εξέλιξη ήρθε ως απάντηση στην απόφαση του Ερασιτέχνη να ορίσει την 16η Ιουνίου ως τελική προθεσμία για τυχόν προτάσεις για τον ΟΦΗ (σ.σ. η αρχική ημερομηνία ήταν 19 Ιουνίου αλλά πήγε τρεις μέρες νωρίτερα). Δηλαδή ο Ερασιτέχνης θέλει να περιμένει μία ημέρα μετά την Γενική Συνέλευση της 15ης Ιουνίου για τυχόν προτάσεις ενώ η ομάδα των «7» θέλει να γνωρίζει αν στις 15 Ιουνίου θα έχει την ομάδα στα χέρια της, ώστε να πάει στην Γενική Συνέλευση με ξεκάθαρο ρόλο!

Από εκεί και πέρα, επισήμως η ομάδα των "7" επιχειρηματιών θα στείλει τη Δευτέρα την πρότασή της στον Ερασιτέχνη για την απόκτηση του ΟΦΗ, όπου θα αναλύει τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει η οριστική συμφωνία, αλλά και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Ερασιτέχνη.

Από τα ισχυρά στελέχη της ομάδας των "7" είναι ο Μανώλης Παπακαλιάτης

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα θέματα, που έχουν να κάνουν με το Γεντί Κουλέ, το Βαρδινογιάννειο, τη Γενική Συνέλευση της 15ης Ιουνίου, την εκκαθάριση της ΠΑΕ κ.α., με τους επιχειρηματίες να δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα για να αναλάβουν τον ΟΦΗ.

Είναι σίγουρο ότι η εβδομάδα που έρχεται και το 10ήμερο που μεσολαβεί μέχρι την Γενική Συνέλευση, θα είναι ίσως το πιο κρίσιμο 10ήμερο στη νεότερη ιστορία του ΟΦΗ. Ασφαλώς, είναι σημαντικό να παρθούν γρήγορες αποφάσεις και να δοθούν λύσεις άμεσα για το καλό του ΟΦΗ. Δεν πρέπει όμως ουδείς να ξεχνά, ούτε και η ομάδα των επιχειρηματιών, ότι η ομάδα τυπικά δεν ανήκει ακόμα στον Ερ. ΟΦΗ, καθώς η ΠΑΕ έχει διοίκηση σε ισχύ. Ενώ μετά τις τελικές αποφάσεις και εφόσον ο ΟΦΗ αγωνιστεί στην Γ' Εθνική, όλα θα παιρνούν επίσημα μέσα από το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη, ο οποίος θα έχει και την ευθύνη...

Σχόλια