default-image

Βόλφσμπουργκ για Παπασταθόπουλο

Ποδόσφαιρο
Βόλφσμπουργκ για Παπασταθόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου κινείται η Βόλφσμπουργκ. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης...

Η Βόλφσμπουργκ αναζητεί έναν ικανό αμυντικό για την ενίσχυση των μετόπισθεν εν όψει της συμμετοχής της στο Champions League. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, πρώτη επιλογή για τη θέση είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ εναλλακτική είναι ο Μαϊκόν της Πόρτο.

Για τον διεθνή άσο έχει την καλύτερη γνώμη ο αθλητικός διευθυντής των «λύκων», Κλάους Άλοφς, που είχε συνεργαστεί με τον Παπασταθόπουλο στη Βέρντερ.  Ο Έλληνας στόπερ ήταν φανερά δυσαρεστημένος μετά τη μη χρησιμοποίησή του στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας, ενώ είχε χάσει στα τελευταία ματς της περιόδου τη θέση του βασικού από τον Νέβεν Σούμποτιτς. Όμως με την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ τα δεδομένα ίσως αλλάξουν και δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι ο ρόλος του Παπασταθόπουλου υπό το νέο προπονητή, Τόμας Τούχελ.

Η Μπορούσια δεν φέρεται αρνητική σε ενδεχόμενη πώληση του Παπασταθόπουλου. Ωστόσο δεσμεύεται μέχρι το 2018 και οι αξιώσεις της λέγονται πως φτάνουν στα 18 εκατ. ευρώ. Η Βόλφσμπουργκ θα τον αγόραζε για ένα ποσό όχι πολύ πάνω από τα 10 εκατ. ευρώ. Η διαφορά δεν είναι ευκαταφρόνητη, αλλά όχι κι αδύνατο να γεφυρωθεί.

Ο Νάλντο, που είχε συμπαίκτη τον Παπασταθόπουλο στη Βέρντερ, είπε: «Ο Σωκράτης είναι πολύ καλός αμυντικός. Ο κ. Άλοφς ξέρει πως είμαστε πλήρεις στην άμυνα, αλλά εκείνος γνωρίζει καλύτερα τι χρειαζόμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News