Αθλητισμός

Μετά τη συνάντηση του Ερασιτέχνη, συναντούνται και οι «7»

Η δεύτερη και πιο κρίσιμη γενική συνέλευση του ΟΦΗ πλησιάζει και ο Ερασιτέχνης κορυφώνει τις κινήσεις του, προκειμένου τα πάντα να βρίσκονται στην εντέλεια.

Χθες το βράδυ, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο, όπου συζητήθηκαν όλα τα... ανοιχτά μέτωπα, όπως επίσης και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ούτως ώστε να ξεκινήσει κάτω από τις ιδανικότερες προϋποθέσεις η προσπάθεια για να γυρίσει σελίδα η ομάδα του Ηρακλείου.

 Ένα σημαντικό μέρος της συνάντησης, που άρχισε τελικά λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, «αναλώθηκε» στο κομμάτι της καταληκτικής ημερομηνίας για την κατάθεση προτάσεων των ενδιαφερόμενων για την... επόμενη μέρα των «ασπρόμαυρων» σε διοικητικό πάντα επίπεδο.

Ο πρώτος προγραμματισμός έδινε περιθώριο σε όσους επιθυμούν ν' αναλάβουν τα «ηνία» του ιστορικού σωματείου, ν' αποκαλύψουν τις προθέσεις τους μέχρι τις 19 Ιουνίου.

Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, ωστόσο, αναμένεται να παίξει και η σημερινή συνάντηση των «7», η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι.

Επί τάπητος θα τεθούν τα σημαντικά θέματα για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, αλλά και το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα νομικά και μη.

Κουβέντα, όμως αναμένεται να γίνει και για τα θέματα που αφορούν το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν με το θέμα του προπονητή να αποτελεί προτεραιότητα.

Σχόλια