default-image

Απέκτησε τη Χανιώτισσα Βλαχάκη ο Ολυμπιακός

Σπορ
Απέκτησε τη Χανιώτισσα Βλαχάκη ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ολυμπιακό και με τη βούλα θα συνεχίσει την καριέρα της η αθλήτρια του ΣΦΠ Χανίων Κωνσταντίνα Βλαχάκη. Η 20χρονη Χανιώτισσα είχε παραχωρηθεί πέρυσι ως δανεική, αλλά οι πολύ καλές τις εμφανίσεις ανάγκασαν την ομάδα του Πειραιά να την αγοράσει υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί της ως το 2018.

Στις πρώτες της δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας η νέα βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τη νέα προοπτική που διαγράφεται για την καριέρα της. Ακόμα η Κωνσταντίνα Βλαχάκη ευχαρίστησε την ομάδα για τη στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλλει για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που για τα επόμενα τρία χρόνια θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ο βασικός κορμός της ομάδα θα είναι ο ίδιος μιας και έχω δεθεί πολύ με τις κοπέλες. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν παρά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα αλλά και τις συναθλήτριες και προπονητές μου, που με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα για να περάσω πιο ήπια αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η αποκατάσταση μου προχωράει με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και υπολογίζω να είμαι έτοιμη με την έναρξη της προετοιμασίας. Στον Ολυμπιακό βρήκα το λιμάνι μου, έχω πολύ όρεξη για δουλειά και είμαι βέβαιη ότι θα παρουσιαστώ πολύ καλύτερη από πριν», είπε η Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News