default-image

Παραχωρεί Καρέλη μόνο με αδρά αμοιβή

Ποδόσφαιρο
Παραχωρεί Καρέλη μόνο με αδρά αμοιβή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων φαίνεται να βρίσκεται ο Νίκος Καρέλης, αλλά ο Παναθηναϊκός δε δείχνει διατεθειμένος να τον αποχωριστεί με λιγότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η εξαιρετική σεζόν που κάνει ο Νίκος Καρέλης με τα χρώματα του Παναθηναϊκού δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα κλαμπ του εξωτερικού, που έχουν στείλει ανθρώπους τους να τον παρακολουθήσουν από κοντά ουκ ολίγες φορές τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport, οι «πράσινοι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν για λιγότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα δεν δείχνει να «καίγεται» να φύγει για το εξωτερικό, αφού στον Παναθηναϊκό όχι μόνο έχει την ευκαιρία να παίρνει χρόνο συμμετοχής, αλλά και να πρωταγωνιστεί, μετά το διάστημα που πέρασε στη Ρωσία συναντώντας αρκετές δυσκολίες.

Αν παρόλα αυτά βρεθεί η ομάδα που θα ανοίξει την... κάνουλα για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, τότε το Τριφύλλι θα δώσει το «ΟΚ», αλλά από 'κει και πέρα θα είναι καθαρά επιλογή του ίδιου αν θέλει να φύγει η όχι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News