default-image

Μπουφόν: «Δε θα πάμε να θυσιαστούμε»

Ποδόσφαιρο
Μπουφόν: «Δε θα πάμε να θυσιαστούμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Μπαρτσελόνα έθεσε φαβορί ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού του Champions League.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Γιουβέντους επισήμανε αρχικά: «Το να βρεθούμε σε έναν τελικό ήταν ένας στόχος που είχαμε θέσει. Δεν πιστεύαμε όμως ότι φέτος θα ήταν μία ιδανική χρονιά για πάρα πολλούς λόγους: η αλλαγή του προπονητή για παράδειγμα.

Ο τελικός ήταν μία αναπάντεχη και όμορφη έκπληξη που μας δίνει μεγάλη χαρά. Η Μπαρτσελόνα ξεκινάει ως φαβορί δικαιολογημένα. Έχουν τον Μέσι, τον Νεϊμάρ, τον Σουάρες και τον Ινιέστα από πίσω: είναι λογικό να είναι φαβορί η Μπαρτσελόνα. Αλλά εμείς δεν θα πάμε να θυσιαστούμε».

Και συνέχισε: «Έχω έναν γιο που είναι οπαδός του Μέσι και έναν άλλο που είναι φαν του Νεϊμάρ και πιστεύω πως το βράδυ του Σαββάτου θα είναι ηττημένοι, αν και στο τέλος θα στηρίζουν τη Γιούβε και θα στενοχωρηθούν αν χάσουμε. Το σίγουρο είναι πως θα ήθελα έναν άλλο αντίπαλο στον τελικό...».

Αλέγκρι: «Να σκοράρουμε»

Από την πλευρά του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανέφερε: «Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες, η κουβέντα πάντα γίνεται στο πως θα τους σταματήσεις... Δεν παίζουν όμως μόνοι τους.

Εμείς όμως θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά και να σκοράρουμε, καθώς δύσκολα θα έρθει 0-0. Αύριο (6/6) το βράδυ, μία από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει το τρεμπλ, ελπίζω να είμαστε εμείς. Θέλω να συγχαρώ τον Λουίς Ενρίκε, δεν είναι εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο για τις μεγάλες ομάδες, ακόμα κι φαίνεται έτσι από έξω».

Όσο για τους Μπαρτσάλι και Κιελίνι, σημείωσε: «Λυπάμαι για ό,τι έγινε με τον Κιελίνι. Χάσαμε έναν παίκτη ο οποίος έπαιξε καθ' όλη τη διάρκεια του Champions League, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Ευτυχώς έχουμε τους Μπαρτσάλι κι Ογκμπόνα. Εάν, όπως φαίνεται, ο Μπαρτσάλι είναι καλά, τότε θα παίξει εκείνος. Αλλιώς, ο Ογκμπόνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News