default-image

Με Σπανούλη και όχι μόνο αγώνας επίδειξης στο Βελιγράδι

Μπάσκετ
Με Σπανούλη και όχι μόνο αγώνας επίδειξης στο Βελιγράδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης, αλλά και άλλοι καλαθοσφαιριστές που είτε αγωνίζονται είτε έχουν περάσει από την Ελλάδα κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε αγώνα επίδειξης στο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα, κορυφαίοι παίκτες που αγωνίζονται σε Ευρώπη και NBA, όπως Σπανούλης, Ντάνστον, Ντόελμαν, Χάινς, Τελέτοβιτς, Άντιτς, Πέκοβιτς και Λοβέρν, αλλά και πολλοί άλλοι θα δώσουν έναν αγώνα επίδειξης στις 28 του μήνα στην «Κόμπανκ Αρίνα», στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 20 χρόνων λειτουργίας της εταιρίας μάνατζερ «BeoBasket» που τους εκπροσωπεί.

«Πρόθεσή μας είναι να παρουσιάσουμε ένα όμορφο θέαμα στους πολίτες της Σερβίας και περισσότερο στα παιδιά, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αυτούς τους μεγάλους παίκτες. Επίσης, δίνοντας το όνομα «Βασίλης Σπανούλης» στο κλειστό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε συμβολικά, σε έναν από τους πιο γνωστούς πελάτες μας και έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές του αθλήματος, ο οποίος έχει πνεύμα νικητή και αποτελεί έμπνευση για τα νέα παιδιά», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο ιδρυτής-ιδιοκτήτης της «BeoBasket» και γνωστός μάνατζερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News