Αθλητισμός

Επιστολή Σπυριδάκη για Τσαμπουράκη

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτης Σπυριδάκης με επιστολή του τοποθετήθηκε για την πρόταση του Νίκου Τσαμπουράκη και τις τελευταίες εξελίξεις.

Εκθείασε την προσφορά του στο σωματείο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα παραμείνει κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά:«Διάβασα με προσοχή τα όσα αναφέρει ο αγαπητός φίλος και μεγάλος ομιλίτης Νίκος Τσαμπουράκης και στεναχωρήθηκα με τα όσα με πίκρα αναφέρει. Έχω να του πω ότι από μέρους του Ερασιτέχνη, από όσο γνωρίζω, δεν υπήρξε καμία διαβολή και υστερόβουλη σκέψη και τούτο είμαι σε θέση να τον βεβαιώσω. Δεν μπορώ να μην σταθώ, γιατί θα ήταν άδικο και αντίθετο προς τον χαρακτήρα μου, και να μην του αναγνωρίσω την πολύ μεγάλη προσπάθεια αρωγή και βοήθεια που έχει προσφέρει φέτος στον ΟΦΗ και συγκεκριμένα στο τμήμα Πόλο, αλλά από ότι γνωρίζω και σε άλλο τμήμα.

Έχω να τον παρακαλέσω, και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει, να συνεχίσει τη βοήθεια του. Η θέση του είναι κοντά μας και κοντά στον ΟΦΗ. Έχουμε μεγάλη ανάγκη από τέτοιους φίλους άδολους καθαρούς και χωρίς υστεροβουλίες. Εγώ προσωπικά θα τον βοηθήσω σε ότι χρειαστεί και δεν θα μου χαλάσει το χατίρι. Φίλε Νίκο μείνε κοντά μας σε έχουμε ανάγκη και σε ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει».

Σχόλια