Αθλητισμός

Ενθουσιασμένος ο Μιχαΐλοβιτς για Μίλαν

Κάποιες διαπραγματεύσεις με τον Πίπο Ιντζάγκι για τη λύση του συμβολαίου του καθυστερούν την ανακοίνωση της πρόσληψης του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, πάντως, δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση.

«Είναι μια περιπέτεια που με ενθουσιάζει και πιστεύω πως θα την απολάμβανα. Κάναμε ένα δείπνο γνωριμίας με τη διοίκηση. Πάντα είχε σεβασμό για τη Μίλαν, ακόμη κι όταν ήμουν στην Ίντερ. Εγώ αισθάνομαι έτοιμος, πάντα αισθανόμουν έτοιμος. Δεν είναι στο χέρι μου. Αν ήταν, θα ήμουν προπονητής της Μίλαν ή κάποιας άλλης μεγάλης ομάδας εδώ και δέκα χρόνια», τόνισε.

Όσο για τις δηλώσεις που είχε κάνει παλαιότερα πως δεν θα πήγαινε ποτέ στους «ροσονέρι», απάντησε: «Ο άνθρωπος αλλάζει. Όταν ήμουν νεότερος, χώριζα την ομάδα μου από τους αντιπάλους γιατί ήθελα έναν αντίπαλο να μου δίνει κίνητρο. Πλέον έχω μάθει πολλά, κατάλαβα περισσότερα και έχω αποκτήσει εμπειρία. Είναι εύκολο να σε αγαπήσει μια ομάδα που υπηρέτησες, αλλά ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση είναι να κερδίσεις αυτούς που αμφιβάλλουν για σένα. Είναι λογικό να αλλάξω τρόπο σκέψης πλησιάζοντας στα 50».

Σχόλια