Αθλητισμός

Γκατούζο καλεί Περογαμβράκη!

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της «αγοράς», από τη στιγμή που, σύμφωνα με τις εξελίξεις που δρομολογούνται, θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας τους. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Ν.Κ.», στο κεντρικό... κάδρο αρκετών ομάδων βρίσκεται ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο οποίος έχει δεχτεί και ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο 27χρονος επιθετικός άκουσε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ επικοινώνησε μαζί του, όπως έχει συμβεί κι άλλες φορές μετά την αποχώρηση του Ιταλού. Ανάμεσα στους δύο υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αλληλοεκτίμηση, ενώ ο «Ρίνο» εκτιμά ιδιαίτερα την αγωνιστική αξία του «Πέρο». Το... ζουμί είναι στην τελευταία επαφή των δύο ανδρών, όπου ο Γκατούζο είπε στον Περογαμβράκη ότι θα ήθελε να είναι μαζί του στην επόμενη ομάδα που θα δουλέψει. Προς το παρόν παραμένει εκτός πάγκων, αλλά φαίνεται κάτι να περιμένει και ανέλυσε την προοπτική του εξωτερικού στον Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή. «Σε θέλω μαζί μου σε όποια ομάδα δουλέψω», φαίνεται να διεμήνυσε χαρακτηριστικά στον έμπειρο στράικερ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάλογη κουβέντα έχει κάνει και με τον Γιώργο Μακρή.

Από 'κει και πέρα, επειδή στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα προκύψει νέα συνεργασία για έναν προπονητή, ο Περογαμβράκης εξετάζει με πολύ μεγάλη προσοχή όλες τις προτάσεις που έχει. Με τα τωρινά δεδομένα η συνέχεια της καριέρας του είναι μακριά από τον ΟΦΗ, όπου δεν έχουν ακόμη δρομολογηθεί οι τελικές εξελίξεις και δεν έχει γίνει συζήτηση με τους παίκτες.

Οι πληροφορίες της «Ν.Κ.» αναφέρουν ότι ο 27χρονος θα πάρει την απόφαση για τη νέα επαγγελματική «στέγη» στο επόμενο 10ήμερο, που θεωρείται το πιο καθοριστικό για τις αποφάσεις του. Σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας, έχει δεχθεί τέσσερις «κρούσεις» από Πλατανιά, Ηρακλή, Ξάνθη και Ατρόμητο, με τον εκπρόσωπό του να έχει σχεδόν καθημερινές συζητήσεις. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά μέχρι τις 15 του μήνα ίσως προκύψουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται όλο και πιο έντονα παίκτες του ΟΦΗ. Ο Γιώργος Μακρής σκέφτεται την πρόταση της Κέρκυρας, ενώ έχει κάποιες επαφές και με ομάδες της Κύπρου, ενώ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης εξετάζει την προοπτική του εξωτερικού. Μάλιστα, η Λέφσκι Σόφιας είναι από τους συλλόγους που έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Σχόλια