default-image

Σε ροή για όλα τα θέματα ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Σε ροή για όλα τα θέματα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πολλά μέτωπα εστιάζεται πλέον το ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ, όσο ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τη γενική συνέλευση της 15ης Ιουνίου.

Αύριο το βράδυ (20:30) συνεδριάζει η διοίκηση του Ερασιτέχνη, με σημαντικά θέματα στην ατζέντα της συζήτησης. Ένα από αυτά είναι η προθεσμία για την κατάθεση προτάσεων, που αφορούν την επόμενη μέρα σε διοικητικό επίπεδο.

Αρχικά ανακοινώθηκε ότι θα είναι μέχρι τις 19 του μήνα, όμως θεωρείται ότι θα χαθεί κι άλλος χρόνος και έτσι το θέμα θα επανεξεταστεί. Πιθανόν είναι η καταληκτική ημερομηνία να συμβαδίσει με την ημέρα διεξαγωγής της συνέλευσης (15/6).

Από 'κει και πέρα, τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη θα εξετάσουν ενδελεχώς και νομικά-διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν αμιγώς τη συνέλευση. Επιπλέον, πέρα από τη αυριανή συνεδρίαση, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει σύσκεψη ευρύτερα την επόμενη εβδομάδα για ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Με τα νομικά θέματα ασχολείται σε έντονο βαθμό και η ομάδα των «7» επιχειρηματιών, καθώς έγινε συνάντηση στην Αθήνα με το δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου. Ο τελευταίος είχε ασχοληθεί με την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως και ο τότε πρόεδρος της «Ένωσης», Ανδρέας Δημητρέλος. Η εκκαθάριση είναι από τα σημαντικά θέματα ημερήσιας διάταξης και θέλουν να υπάρχει μια πλήρη εικόνα.

Από 'κει και πέρα, με την παρουσία στελεχών του Ερασιτέχνη (και της ομάδας των «7») θα γίνει αύριο μια συζήτηση με μηχανικούς στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ώστε να επισημανθούν τα απαραίτητα έργα-παρεμβάσεις για να μην υπάρχει πρόβλημα με την άδεια λειτουργίας. Επίσης, μεγάλη βαρύτητα δίνεται στο προπονητικό κέντρο του ΒΑΚ, όπου χρειάζεται να γίνουν αρκετά πράγματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News