default-image

Στο ΟΑΚΑ η ξιφασκία της ΓΕΗ

Σπορ
Στο ΟΑΚΑ η ξιφασκία της ΓΕΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ερχόμενο διεξάγονται  στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. οι  αγώνες ανάπτυξης  Ξιφασκίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων  για παιδιά 8-13 χρονών.

Η παραπάνω διοργάνωση αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας με στόχο την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

Η Γ.Ε.Η., πρόκειται να συμμετέχει με δυο "μικρούς" ξιφομάχους, τον Βασίλη Βρέντζο και τον Πέτρο Ζελιαναίο, στο όπλο της Σπάθης. Οι μικροί  αθλητές είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη, για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο επίπεδο, και να πετύχουν τα καλύτερα. "Τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά και πειθαρχημένα παρόλη τη μικρή τους ηλικία. Είμαι αισιόδοξος για τα καλύτερα αποτελέσματα, προς όφελος πάντα των παιδιών, δηλώνει ο   προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Τζινιόλης."

Επίσης,  με ανακοίνωση της η ΓΕΗ ενημερώνει  το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου ότι την Κυριακή 28 Ιουνίου, διοργανώνει τους Αγώνες Ξιφασκίας "ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ 2015" για δέκατη συνεχή χρονιά. Οι παραπάνω αγώνες έχουν γίνει πλέον θεσμός για την πόλη μας και στηρίζονται από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. και πολλούς άλλους χορηγούς, οι οποίοι με αγάπη αγκάλιασαν την προσπάθεια μας, που μοναδικό στόχο έχει την ανάπτυξη της Ξιφασκίας στον τόπο μας.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις Ξιφασκίας θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δεχόμαστε εγγραφές καθημερινά. Θα μας βρείτε στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου-θύρα 6.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News