default-image

Η Βαλένθια φουλάρει για Ρομπέρτο

Ποδόσφαιρο
Η Βαλένθια φουλάρει για Ρομπέρτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως μετέδωσε ραδιοφωνικός σταθμός στην Βαλένθια (ο μοναδικός που υπάρχει κι ενώ είναι ιδιαίτερα έγκυρος σε θέματα της ομάδας), οι νυχτερίδες έχουν ήδη προχωρήσει την υπόθεση του Ισπανού γκολκίπερ Ρομπέρτο...

Πώς; Με το να έχουν έρθει σε επαφές με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες για να βολιδοσκοπήσουν... καταστάσεις. Η ρήτρα που υπάρχει για τον άλλοτε τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι περίπου στα 8 εκατ. ευρώ και φυσικά αν ο ισπανικός σύλλογος την καλύψει, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό για να τον κρατήσουν στην χώρα μας...

Η Βαλένθια είναι δεδομένο πως θέλει τον Ρομπέρτο (για αντικαταστάτη του Ντιέγκο Άλβες) και τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή του δεν δείχνουν να αποτελούν... εμπόδιο, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Πίτερ Λιμ έχει τόσο την οικονομική επιφάνεια, όσο και την επιθυμία να... σπρώξει «ρευστό».

Στα θετικά για την τέταρτη ομάδα της φετινής Primera Division (και... αρνητικό παράλληλα για τον Ολυμπιακό) είναι πως ο εκπρόσωπος του Ισπανού τερματοφύλακα, το περσινό καλοκαίρι πήγε στην Βαλένθια τον Νεγρέδο, έχει δηλαδή... ιστορία συνεργασίας με τον σύλλογο και μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν από τότε πολύ καλές σχέσεις (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).

Φαίνεται, πάντως, ξεκάθαρα πως οι πιθανότητες αποχώρησης του Ρομπέρτο όλο και φουντώνουν, με την Βαλένθια να παρουσιάζεται ως επικρατέστερος για επόμενος σταθμός της καριέρας του, αφού δείχνει και... έμπρακτα (με την έναρξη συζητήσεων) πόσο πολύ τον θέλει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News