default-image

Ακόμα βάζουν γκολ στη Ριζούπολη

Ποδόσφαιρο
Ακόμα βάζουν γκολ στη Ριζούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βροχή από γκολ είχαμε στη Ριζούπολη, εκεί όπου Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλες 3-3 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς για τα play-off ανόδου στη Super  League.

Η αναμέτρηση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τις άμυνες των δύο ομάδων που πιάστηκαν… μετεξεταστέες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 24' άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Τζιώρα.

Η απάντηση από την ΑΕΚ ήρθε στο 37' όταν ο Κρισάντους με κοντινή προβολή έκανε το 1-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, για ακόμα μία φορά υπήρξαν αρκετά κενά στην άμυνα της ΑΕΚ και ο Ανγκούλο έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, ξανά ο Κρισάντους ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για την ΑΕΚ, καθώς ισοφάρισε σε 2-2 πετυχαίνοντας το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.

Στο 81΄ σημειώθηκε το γκολ του αγώνα, καθώς ο Σουάνης λίγο μπροστά από το κέντρο έκανε το 3-2 πιάνοντας στον ύπνο τον Καραγκιολίδη. Ακόμα και τότε όμως, η ΑΕΚ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με εντυπωσιακό σουτ του Μπαρμπόσα έκανε το τελικό 3-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ταϊρης, Βασιλαντωνόπουλος, Κύργιας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Λαγός (78' Σουάνης), Βάντερσον, Φαρινόλα, Τζιώρας (87' Καραδέμητρος), Ανγκούλο (69' Ηρακλής).

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Ρόβας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος (80' Κορδέρο), Πεταυράκης (63' Σοϊλέδης), Γιόχανσον, Ανάκογλου (68' Ντούνης), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News