Αθλητισμός

Μεγάλα ονόματα στα "Χανιά 2015"

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για την 5η Αθλητική συνάντηση στίβου ΧΑΝΙΑ 2015 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στα Χανιά και είναι αφιερωμένη στην μνήμη της Έλενας Βενιζέλου.

Στους αγώνες που διοργανώνει ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, το Ίδρυμα Μελετών και Ερευνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το ΕΑΚ Χανίων, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι πρωταθλητές. Αναμένεται να μετάσχουν μεταξύ άλλων:

Ο πρωταθλητής Ελλάδας και νικητής των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Νέων στα 200μ, αθλητής του Συλλόγου, Στέφανος-Λυκούργος Τσάκωνας.  Οι Κύπριες πρωταθλήτριες των 100μ και 200μ Ραμόνα Παπαϊωάννου και Ελένη Αρτυματά.  Ο κάτοχος της Πανελλήνιας επίδοσης στα 110μ εμπόδια Κώστας Δουβαλίδης.  Ο 3ος νικητής των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Κλειστού στίβου Αντώνης Μάστορας με τον Κώστα Μπανιώτη (4ο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ΚΣ) και τον Κύπριο κάτοχο μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα Κυριάκο Ιωάννου.  

Επίσης, θα συμμετάσχει η νέα γενιά του στίβου που προσπαθεί να πετύχει τα όρια για τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, με επικεφαλής τους Γιώργο Καλογεράκη, Αφροδίτη Μάνου, Πασχαλίνα Παπαδοπούλου και Νεφέλη Ράμμου. Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται.

Σχόλια