default-image

Απέσυρε την πρόταση ο Τσαμπουράκης

Ποδόσφαιρο
Απέσυρε την πρόταση ο Τσαμπουράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφασή του να αποσύρει την πρότασή του για συμμετοχή στην ομάδα των "7" επιχειρηματιών ανακοίνωσε ο Νίκος Τσαμπουράκης. Σε επιστολή του αναφέρει τα εξής:

¨Σε προηγούμενη δήλωση μου  και  μετά την ανοικτή πρόσκληση του ερασιτέχνη ΟΦΗ για συμμετοχή στο νέο ξεκίνημα  δήλωσα ότι συμμετέχω εγώ και άλλοι επιχειρηματίες που με εμπιστεύτηκαν και εξουσιοδότησαν να ενημερώσω τον ερασιτέχνη ΟΦΗ, κάτι που έκανα.

Πράγματι συναντήθηκα με το συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ  και τους μετέφερα  τη θέλησή μας  να συμμετάσχουμε στην υπάρχουσα ομάδα των 7 επιχειρηματιών η όποιων άλλων,  σαν ίσοι προς ίσους χωρίς διοικητικά πόστα και καρέκλες. Επίσης τους είπα ότι δεν προσερχόμαστε στο κάλεσμα σαν κίνηση με αρχηγό παρά μόνο με ισότιμη συμμετοχή.

Απευθύνθηκα στον Ερασιτέχνη ως  το θεσμικό  από νομικής και φορολογικής πλευράς όργανο και όχι στην άτυπη κίνηση των επτά που  πέρα από μια ομάδα ανθρώπων  δεν έχει καμία άλλη υπόσταση ούτε  την νομική κάλυψη του Ερασιτέχνη, αφού φαίνεται ότι οι συντάκτες του σχεδίου των 7 δεν προέβλεψαν τις νομικές και  φορολογικές υποχρεώσεις.

Όμως και ο τελευταίος φίλαθλος του ΟΦΗ θα διεπίστωσε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου στην πρότασή μας, αφού:

  1. Με κάθε τρόπο και με τα μέσα που διαθέτουν προσπάθησαν είτε να αποσιωπήσουν την πρόταση μου είτε να την λοιδορήσουν, ακόμη δυστυχώς εμμέσως πλην σαφώς και η ίδια η  διοίκηση του ερασιτέχνη ΟΦΗ .
  2. Με αποκάλεσαν «Δούρειο Ίππο», είπαν όχι στην συνεργασία σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων , σε ραδιόφωνα και λοιπά  μέσα,  έβαλαν δημοσιογράφους να λοιδορούν και να προβληματίζονται για την πρόταση μου.
  3. Ακόμη και στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Ερασιτέχνη  προσπαθούν να με εκθέσουν  λες και οι  πολλοί άλλοι της ομάδας των 7 δεν απετέλεσαν μέλη άλλων  αποτυχημένων διοικήσεων
  4. Ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν  ότι έπρεπε να απευθυνθώ  στους επτά και όχι στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Τη στιγμή που εγώ όπως και συνεργάτες μου, το μόνο νομικό πρόσωπο που γνωρίζουμε  αυτή  τη στιγμή είναι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ,  στο ΑΦΜ του οποίου θα γίνονται όλες οι πράξεις και αποφάσεις με την απόλυτη νομιμότητα και διαφάνεια  που ταιριάζει. Ή μήπως δεν είναι έτσι…
  5. Κυκλοφόρησαν υπογείως φήμες και διαδόσεις  από τα λεγόμενα  «φιλαράκια», όπως τα αποκάλεσε γνωστός ομιλητής , που με έφερναν  να εκπροσωπώ σκοτεινά συμφέροντα,  ξεχνώντας διάφορα περίεργα περιστατικά.
  6. Πέρασαν ήδη εξ ημέρες από την πρόταση μου και κανείς, ούτε ο ερασιτέχνης ούτε κανείς άλλος   επικοινώνησε μαζί μας  για να προχωρήσουμε  σε ανάλυση και τεκμηρίωση  της πρόταση μας.

Μετά από τα παραπάνω και :

Επειδή κάνεις δεν θέλησε να  επικοινωνήσει  η να έλθει σε επαφή μαζί μας  ( έστω με  ένα τηλεφώνημα)  για εξειδίκευση της πρότασης μας

Επειδή   ο μόνο αρμόδιος να συζητά και να συντονίζει αυτά τα θέματα είναι και θάπρεπε  να είναι ο ερασιτέχνης ΟΦΗ και όχι άτυπες συναντήσεις.

Επειδή υπάρχει σε εμάς  η πεποίθηση ότι «τα φιλαράκια» που κινούνται  γύρω και κάτω από τους επτά,  θέλουν μόνο πρόσωπα της αρεσκείας τους και  διαιρούν η  και απορρίπτουν κάθε άλλη πρόταση

Αποφασίσαμε να ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ την πρότασή μας στον ερασιτέχνη  ΟΦΗ, μια πρόταση  που θα χαρακτηριζόταν με  ισότιμη συμμετοχή και μεγάλη  οικονομική βοήθεια.

Κρίναμε ότι αυτή η ανάκληση της πρότασης, μας βοηθά όλους . Για να μην υπάρχουν αντεγκλήσεις και να διατηρηθεί η ενότητα  και για να μείνει ο ΟΦΗ δυνατός και να επιτύχει τους στόχους του .

Θα είμαστε αρωγοί της οποιασδήποτε καλοπροαίρετης  προσπάθειας για τον ΟΦΗ.  

Με θετική ματιά τόσον στους επτά η τους οκτώ  η όποιους άλλους αποφασίσει ο ερασιτέχνης ΟΦΗ,   αρκεί ικανά , καθαρά και κυρίως έντιμα  να υπηρετούν τον ΟΦΗ.

 Όχι όμως με θετική ματιά στα «φιλαράκια»  που τώρα κρύβονται και αναμένουν  την κατάλληλη για αυτούς  στιγμή να εμφανιστούν.

Και όταν έρθει εκείνη η κρίσιμη ώρα θα είμαστε κοντά, ως χρυσή εφεδρεία, στο δρόμο για την επιστροφή της ομάδας εκεί που της αξίζει.¨

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News