Αθλητισμός

Την Κυριακή οι τελικοί της Α2 ΕΠΣΗ

Το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής στα play off της Α2 ΕΠΣΗ είναι αυτό ανάμεσα στη Γόρτυνα και την Ομόνοια NOVA Απολυμαντική, καθώς η νικήτρια ομάδα του τελικού θα ανέβει στην Α1 ΕΠΣΗ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ορίστηκε να γίνει στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και όχι στους Αγ. Δέκα, καθώς η φυσική έδρα της Γόρτυνας είναι τιμωρημένη. Μάλιστα, η τιμωρία είχε προέλθει από επεισόδια που είχαν γίνει στο ματς Γόρτυς-Ομόνοιας για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την ίδια ημέρα θα παίξουν Κεραυνός-Φαιστός στο Ατσαλένιο. Οι δύο ηττημένοι της πρώτης φάσης των Play off θα αγωνιστούν για την κατάταξη σε 5η και 6η θέση στην Α2 ΕΠΣΗ.

Την Κυριακή θα γίνει και ο τελικός των Play out στην Α2 ΕΠΣΗ. Στις Δαφνές, η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει στις 17:30 τις Ελπίδες έχοντας πλεονέκτημα έδρας, για να διεκδικήσουν μία θέση παραμονής στην κατηγορία, με τον ηττημένο να υποβιβάζεται στη Β' ΕΠΣΗ.

Να τονίσουμε ότι η ΕΠΣΗ αποφάσισε να μην ορίσει τον αγώνα κατάταξης ανάμεσα στην Τύλισο και το Μεταξοχώρι. Από τη στιγμή που και τα δύο σωματεία υποβιβάστηκαν στη Β' ΕΠΣΗ, ζήτησαν από την ΕΠΣΗ να μην ορίσει τον αγώνα κατάταξής τους και εφόσον χρειαστεί, εάν αλλάξει κάτι δραματικά στις τοπικές κατηγορίες, τότε να οριστεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Σχόλια