default-image

Όργιο ατασθαλιών στον Άγιο Κοσμά!

Αθλητισμός
Όργιο ατασθαλιών στον Άγιο Κοσμά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια του Σταύρου Κοντονή βρίσκεται η 16σέλιδη έκθεση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει ο υφυπουργός αθλητισμού για τη διαχείριση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά από πλειάδα υπαλλήλων.

Στις 4 Δεκεμβρίου είχε συλληφθεί ο τέως πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, Κωνσταντίνος Πρίφτης, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση, παράνομη νομιμοποίηση εσόδων και ξέπλυμα χρήματος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε προκύψει μετά από σχετική καταγγελία με μηνυτήρια αναφορά ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού, Γιάννης Ανδριανός, κατόπιν καταγγελιών εργαζομένων περί μη απόδοσης των δεδουλευμένων τους.

Ο κ. Κοντονής – από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του – ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση και διέταξε ΕΔΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί πιθανή εμπλοκή υπαλλήλων και στελεχών του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά και, όπως γράφει η εφημερίδα «Τα Νέα», έχουν εντοπιστεί ατασθαλίες από αρκετούς εξ αυτών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως άμεσα θα ακολουθηθεί η πειθαρχική διαδικασία για όσους φέρονται ύποπτοι για συμμετοχή ή συγκάλυψη των παράνομων πράξεων που έγιναν επί προεδρίας Πρίφτη, ενώ είναι η έκθεση της ΕΔΕ θα διαβιβαστεί άμεσα στην Εισαγγελία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News