default-image

Βολιδοσκοπεί την περίπτωση Σέσαρ ο Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Βολιδοσκοπεί την περίπτωση Σέσαρ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έκλεισε με επιτυχία την υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν, οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολούνται πλέον με τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Μία από τις προτεραιότητες του «τριφυλλιού» είναι η αντικατάσταση του Γκόρντον Σίλντενφελντ με κάποιον έμπειρο στόπερ, ο οποίος θα έχει παραστάσεις από ευρωπαϊκά γήπεδα και θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός.

Στους «πράσινους» φέρεται να έχει προταθεί ο Μπόστιαν Σέσαρ, καθώς σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από την Κιέβο Βερόνα. Ο Σλοβένος άσος είχε απασχολήσει ξανά τον Παναθηναϊκό το 2013, αλλά τότε αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ιταλικό σύλλογο.

Ο 33χρονος στόπερ προέρχεται από μία γεμάτη πενταετία στη Serie A, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Γκρενόμπλ, Γουέστ Μπρομ, Μαρσέιγ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ μεταξύ άλλων. Παράλληλα, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είναι 82 φορές διεθνής, ενώ έχει πετύχει και 6 γκολ.

Εκτός από τον Σλοβένο, οι «πράσινοι» εξετάζουν και άλλους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις με κανέναν από αυτούς. Χθες ακούστηκε το όνομα του Άγκερ, που έπαιζε κάποτε στη Λίβερπουλ και τώρα είναι στη Μπρόντμπι, και είναι πιθανό και εκείνος να έχει προταθεί.

Στόχος του συλλόγου είναι να καλυφθεί επάξια το κενό που άφησε με την αποχώρησή του ο Σίλντενφελντ, ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή πρόσφερε τα μέγιστα για την ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News