default-image

Η 8η αγωνιστική στα πλέι-οφ της Football League

Αθλητισμός
Η 8η αγωνιστική στα πλέι-οφ της Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν βαθμό μακριά από τη Super League βρίσκεται ο Ηρακλής, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης (3/6) με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο.

Ο Γηραιός ταξιδεύει λαβωμένος για το ματς της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ, καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει πέντε προβλήματα.

Ο Ντιέγκο Ρομάνο δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων, ενώ εκτός πλάνων βρίσκονται και οι τραυματίες Δημήτρης Στάμου, Αριστοτέλης Καρασαλίδης και Εμάνουελ Περόνε. Αντίθετα στην Κόρινθο θα ταξιδέψουν ο Γιάννης Τσότρας και ο Μίλτος Στεφανίδης.

Ο Αμπλαγέ Φαγέ αποκλείστηκε από την αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χθες κανονικά, πλην των τραυματιών Ντάρκο Ζόριτς και Γιώργου Σαρρή, που συνέχισαν τη θεραπεία τους στο Ιατρικό Κέντρο.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής των Play Offs της Football League που θα διεξαχθούν σήμερα (19:00) έχει ως εξής:

Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ

Εκτός έδρας με την Καλλιθέα αγωνίζεται σήμερα (17:30) η Επισκοπή που έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία. Για την 8η αγωνιστική των play out της Football League θα γίνουν οι αναμετρήσεις:

Ερμιονίδα-Ηρακλής Ψαχνών

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News