Αθλητισμός

Εκδικάζεται η έφεση για τη Βέροια

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η υπόθεση της Βέροιας. Την Τετάρτη (3/6) θα εκδικαστεί στη Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση που κατέθεσε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για το επίμαχο ζήτημα.

Η ομάδα της Ημαθίας, καθώς και ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Αρβανιτίδης και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού και χειραγώγησης του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου 2013, ο οποίος είχε βρει νικητές με 3-0 τους Πειραιώτες, λόγω αμφιβολιών.

Παρ' όλα αυτά, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατέθεσε έφεση, μετά και την κατάθεση του Αλέξανδρου Καλογέρη, η οποία συντάχθηκε στη γραμμή των Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Νίκου Γεωργέα, οι καταθέσεις των οποίων είχαν οδηγήσει στη δίωξη της «Βασίλισσας του Βορρά» και των δύο φυσικών προσώπων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα έκανε ο Λεβαδειακός, ο οποίος έχει έννομο συμφέρον στην όλη υπόθεση.

Σχόλια