Αθλητισμός

"Ο ΟΦΗ τους χρειάζεται όλους"

Για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, την επανεκκίνηση από τη Γ' Εθνική και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με το έντονο ενδιαφέρον μίλησαν στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της «ΚΡΗΤΗ TV» οι Νίκος Δουλουφάκης και Μιχάλης Τζιράκης.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε: «Με χαροποιεί το γεγονός ότι βλέπω σοβαρούς Ηρακλειώτες παράγοντες να ενδιαφέρονται για τον ΟΦΗ. Έχω μια μικρή ένσταση, αν θα μπορέσουν να είναι αγαπημένοι και αν θα υπάρχει ένας άνθρωπος που θα βγει μπροστά, θα έχει τις τύχες της ομάδας και θα βοηθιέται από τους άλλους. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ο κόσμος θα τους αγκαλιάσει. Με μια καλή διαχείριση, ο ΟΦΗ μπορεί ξανά να μεγαλουργήσει. Στη Γ' Εθνική θεωρώ ότι θα είναι πιο εύκολα, γιατί στη Football League ίσως προκύψουν δυσκολίες».

Από την πλευρά του ο πρώην παράγοντας της ομάδας υπογράμμισε: «Για την επανεκκίνηση έχουμε πέντε βασικούς άξονες. Διοικητικό κομμάτι, οικονομικό, αγωνιστικό, υποδομές και εγκαταστάσεις. Για το διοικητικό, οι επτά που συμμετέχουν είναι εξαίρετοι Ηρακλειώτες επιχειρηματίες. Όπως βλέπω εγώ τις εξελίξεις, κάποιος από τους Καράτζη ή Παπακαλιάτη θα είναι ο πρόεδρος. Πιστεύω αυτή θα είναι η εισήγηση. Η 7μελής ομάδα μπορεί να διευρυνθεί. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα, για τον ένα ή τον άλλο λόγο, ή αν ήταν συνεργάτης μιας αποτυχημένης διοίκησης. Διάβασα για τον κ. Τσαμπουράκη, ότι είναι με μια ομάδα τεσσάρων, που πρέπει να κάτσουν μαζί με τους επτά και να συμπράξουν. Αν ο κ. Τσαμπουράκης ήταν συνεργάτης του Πουλινάκη, δε σημαίνει ότι πρέπει να τον αποκλείσουμε. Δηλαδή τον κ. Καράτζη, που ήταν με τον κ. Βατσινά, θα τον αποκλείσουμε; Η ομάδα τούς χρειάζεται όλους, να πάμε ενωτικά. Απαιτούνται κινήσεις για τις εγκαταστάσεις, που κάποιοι τις άφησαν ερείπια».

Σχόλια