Αθλητισμός

Θέλει 20 ομάδες του χρόνου η Ένωση Β’ Εθνικής

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η συνεδρίαση της Ένωσης Β' Εθνικής που ορίστηκε για την Παρασκευή (5/6).

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την Τρίτη (2/6) τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος, με το σημαντικότερο να αφορά τη μορφή της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.

Πρόθεση της Β' Εθνικής, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, είναι να εξαντληθεί το περιθώριο της απόφασης της ΕΠΟ για συμμετοχή μέχρι 20 ομάδων, με τη διοργανώτρια να επιθυμεί τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ομάδων.

Στη συνεδρίαση είναι πολύ πιθανό να τεθεί και το θέμα της παραμονής στην κατηγορία και των τέταρτων των πλέι άουτ που πληρούν τις προϋποθέσεις, εφόσον, βέβαια, μείνουν κενές θέσεις από την απευθείας πτώση των ΟΦΗ και Νίκης Βόλου στη Γ' Εθνική.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι η όποια απόφαση παρθεί θα αποτελεί πρόταση προς την ΕΠΟ, που είναι και η αρμόδια για να αποφασίσει οριστικά.

Αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσει μεταξύ άλλων και το πώς θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα, που θα αποτελείται από έναν ενιαίο όμιλο, όσον αφορά το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και θα ανέβουν, με στόχο τη σταδιακή περαιτέρω μείωση των ομάδων.

Σχόλια