default-image

"Τελικός" για τον Ατρόμητο στην Τούμπα

Ποδόσφαιρο
"Τελικός" για τον Ατρόμητο στην Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νίκος Νιόπλιας, ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα και μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν στα αποδυτήρια. Ουσιαστικά, τα είχε με τους παίκτες του, θεωρώντας ότι δεν έβγαλαν ψυχή και τσαμπουκά στο γήπεδο.

Επιπλέον, τους επισήμανε πως όταν υπάρχει πίεση, δεν δείχνουν χαρακτήρα και δεν βγάζουν αντίδραση, ορμώμενος από την εικόνα μετά την επίτευξη του γκολ του Αστέρα Τρίπολης. Από εκείνο το σημείο και μετά κατέγραψαν μόλις μία τελική της προκοπής.

Γενικότερα, ο Κοζανίτης προπονητής ήταν «τρελαμένος», επειδή θεωρούσε ότι ο Ατρόμητος άξιζε περισσότερους βαθμούς, έχοντας περισσότερες ευκαιρίες και καλύτερη εικόνα τουλάχιστον στα ματς με ΠΑΟΚ και Αστέρα. Δεδομένα, θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα εν όψει του παιχνιδιού στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει, απομένουν δύο ματς ακόμα, στα οποία θα εξαντλήσει τις μαθηματικές και μόνο ελπίδες η ομάδα του Περιστερίου, ενώ θα προσπαθήσει να αποφύγει την 4η θέση. Αυτό περισσότερο θα βοηθήσει στον προγραμματισμό και στον περισσότερο χρόνο που θα δοθεί για τις αλλαγές στο ρόστερ και κυρίως την ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι.

Στα αγωνιστικά, ο Πίτου Γκαρσία και ο Φυτανίδης επανέρχονται, ενώ και ο Μπρίτο θα είναι έτοιμος να βοηθήσει για περισσότερο χρονικό διάστημα. Όλα καλά και με τον Δημούτσο που είχε ένα χτύπημα στην περόνη, αλλά προπονήθηκε και είναι στην αποστολή. Αντίθετα, θα λείψει ο Κοντοές που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και αποφασίστηκε να λείψει από το αυριανό ματς στην Τούμπα.

Αναλυτικά η αποστολή του Νιόπλια για τον ΠΑΟΚ: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Νάστος, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Φυτανίδης, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μπρίτο.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος αιτήθηκε στην Ομοσπονδία της Λευκορωσίας να ενσωματωθεί στην εθνική της ομάδα ο Γκορμπούνοφ στις 8 του μήνα, καθώς την προηγούμενη ημέρα θα πέσει η αυλαία των πλέι οφ, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, ο διεθνής κίπερ δεν θα δώσει το «παρών» στο φιλικό με τη Ρωσία (7/6), αλλά θα είναι διαθέσιμος για το επίσημο ματς με την Ισπανία (14/6).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News