default-image

Θέλουν να… ξεμπερδεύουν στον Ηρακλή

Αθλητισμός
Θέλουν να… ξεμπερδεύουν στον Ηρακλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρακλής βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μακριά από την επιστροφή του στη Super League! Οι «κυανόλευκοι», μετά το τρίποντο που πήραν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0) το απόγευμα της Κυριακής, χρειάζονται μόλις έναν βαθμό στις επόμενες τρεις αγωνιστικές, ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδό τους.

Και για να ξεμπερδεύουν θέλουν να «καθαρίσουν» στην αυριανή (19:00) αναμέτρηση στην Κόρινθο με την Παναχαϊκή. Πάντως, δεν λείπουν τα προβλήματα για τον «γηραιό». Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στον Ντιέγκο Ρομάνο ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον Κοσμά Τσιλιανίδη ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων, αλλά και στους τραυματίες Δημήτρη Στάμου, Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Εμάνουελ Περόνε.

Στο μεταξύ, στην Κόρινθο με την «κυανόλευκη» αποστολή θα βρεθεί για πρώτη φορά ο Γιάννης Τσότρας, ενώ μετά από αρκετούς μήνες και συγκεκριμένα από το παιχνίδι του Καυτανζογλείου με τον Εθνικό Σερρών (0-0), επιστρέφει στην αποστολή ο Μίλτος Στεφανίδης.

Αναλυτικά οι είκοσι «εκλεκτοί» του Νίκου Παπαδόπουλου: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Τόσκας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Πασάς, Σιατραβάνης, Αγγελούδης, Κάσσος, Τσότρας, Στεφανίδης, Λουκίνας και Τσιλιγκίρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News