default-image

Θέλει να… τελειώσει τη δουλειά ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Θέλει να… τελειώσει τη δουλειά ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (8.30 - NS2) στο κλειστό της Πυλαίας τον ΠΑΟΚ, στην 3η μάχη της σειράς των ημιτελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και θέλει να πάρει τη… σκούπα ανά χείρας, να κάνει το 3-0  και να μπει από απόψε στον ρυθμό του μεγάλου «πολέμου» της σειράς των τελικών.

Το μόνο κακό για τους «πράσινους» είναι ότι δεν θα έχουν ούτε και σήμερα στη διάθεσή τους τον βασικό σέντερ τους Εστεμπάν Μπατίστα. Ο Ουρουγουανός έχει αρχίσει να ξεπερνάει τη θλάση β' βαθμού που είχε υποστεί, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος, έτσι αποφασίστηκε να μείνει στην Αθήνα και δεν πέταξε χθες για τη Θεσσαλονίκη.

Αντίθετα με τον Εστεμπάν Μπατίστα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα έχει κανονικά στη διάθεσή του το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στη γάμπα . Εκανε όμως χθες κανονικά προπόνηση χωρίς να αισθανθεί το παραμικρό. Για να διαλυθούν και οι τελευταίες επιφυλάξεις και να ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο σχετικά με το πρόβλημα, ο Διαμαντίδης έκανε και μαγνητική. Οι εξετάσεις, όμως, ήταν πεντακάθαρες, έδειξαν ότι ο «3D» δεν έχει τίποτα και έτσι πήγε κανονικά με την ομάδα χθες στη συμπρωτεύουσα και φυσικά θα παίξει σήμερα.

Στο σημερινό ματς ο Διαμαντίδης θα έχει την ευκαιρία να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ στην καριέρα του. Ο «3D» θα φτάσει απόψε τις 490 συμμετοχές στο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ και θα πιάσει στην 3η θέση της σχετικής λίστας τον Γιώργο Καλαϊτζή. Επίσης, αν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δώσει 6 ασίστ, θα γίνει ο πρώτος στην ιστορία της Α1 που σπάει το φράγμα των 2.000, ενώ θέλει ακόμα έναν πόντο για να συμπληρώσει τους 3.200 με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Πανέτοιμος είναι και ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα σε... γνώριμα μέρη, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ πρόπερσι. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είχε ένα θέμα στον αστράγαλο (γύρισε το πόδι του), αλλά χθες γυμνάστηκε χωρίς πρόβλημα και έτσι θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα απόψε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News