Αθλητισμός

Συνεχίζονται τα σενάρια για Ίντερ-Ρομπέρτο

Τα σενάρια αποχώρησης του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό γίνονται όλο και πιο έντονα, εξέλιξη που προφανώς θα αποτελέσει ένα σημαντικό πλήγμα για τους «ερυθρόλευκους». Εδώ και μέρες έχουμε τονίσει πως ο... κλοιός σφίγγει για τον Ισπανό πορτιέρο, με την Ιντερ να είναι το φαβορί για να τον πάρει από τον Ολυμπιακό καταθέτοντας πρόταση στο ύψος της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Μια πρόταση που οι πληροφορίες επιμένουν πως έχει γίνει (παρότι δεν επιβεβαιώνονται από τους «ερυθρόλευκους») πάνω στη ρήτρα που κυμαίνεται από 6 έως 8 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα χθεσινά ιταλικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν σχεδόν σίγουρη τη μετακίνηση του Ρομπέρτο στην Ιντερ μέσω της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Από την «καραμπόλα» που αναμένεται να γίνει με τον Δε Χέα να πηγαίνει στη Ρεάλ και τον Χαντάνοβιτς της Ιντερ στη Γιουνάιτεντ, η ιταλική ομάδα έχοντας τον Ρομπέρτο στη Νο 1 θέση για να καλύψει το κενό του Βόσνιου πορτιέρο προχωράει για τη μεταγραφή. Ενα θέμα που αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να έχει κλείσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Αν βεβαίως έρθει η εξέλιξη που δεν θέλουν στον Ολυμπιακό (που δεν είναι στο χέρι τους να την αποτρέψουν), θα αναγκαστούν να ψάξουν για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα για να καλύψουν το μεγάλο κενό που θα αφήσει ο Ισπανός. Αναγκασμένος να ψάξει για αντικαταστάτη του Ρομπέρτο είναι ο Ολυμπιακός, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, με τον Καρνέζη να είναι στους πορτιέρο που αρέσουν...

Σχόλια