default-image

Μέσι: "Δύσκολη αποστολή με Γιουβέντους"

Ποδόσφαιρο
Μέσι: "Δύσκολη αποστολή με Γιουβέντους"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαφορετικό παιχνίδι από όλα τα υπόλοιπα είναι ο τελικός του Champions League, σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους, τονίζοντας ότι η αποστολή των Καταλανών δεν θα είναι εύκολη.

«Ο τελικός του Champions League είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα. Υποφέραμε πολύ για να φτάσουμε μέχρι εδώ και ξέρουμε ότι η αποστολή μας δεν είναι εύκολη. Η Γιουβέντους είναι ένας τεράστιος σύλλογος και μπορούν να συμβούν τα πάντα», είπε ο 27χρονος που, στη συνέχεια, χαρακτήρισε τον Τσάβι ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Ισπανίας.

«Ο Τσάβι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ισπανίας. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με την μπάλα. Το ποδόσφαιρό ήταν σκέτη απόλαυση τόσο στο γήπεδο, όσο και στις προπονήσεις», ήταν τα λόγια του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής.

Το μέλλον του Ντάνι Άλβες στην Μπαρτσελόνα είναι στον «αέρα», καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία για ανανέωση, με τους «μπλαουγκράνα» να κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο, χωρίς παράλληλα να μπορούν να πάρουν κάποιον άλλο στη θέση του, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών.

Ο Μέσι μίλησε για τον Βραζιλιάνοδιεθνή αμυντικό, επισημαίνοντας ότι είναι ο καλύτερος πλάγιος μπακ στον κόσμο. «Ο Ντάνι είναι ο καλύτερος πλάγιος μπακ στον κόσμο. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις παίκτη που να έχει τέτοια τρεξίματα και τόση όρεξη», είπε ο 27χρονος που τέλος εξέφρασε την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του για την Μπαρτσελόνα.

«Το να έρθω στην Μπαρτσελόνα ήταν ένα σημαντικό όχι μόνο για την ποδοσφαιρική μου καριέρα, αλλά και για τη ζωή μου. Μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα και την αγαπώ. Με βοήθησε σε αρκετά πράγματα και την ευχαριστώ πολύ», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News