default-image

Έμειναν στο 1-1 Παναχαϊκή και ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Έμειναν στο 1-1 Παναχαϊκή και ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την ΑΕΚ, το οποίο στιγματίστηκε από τα επεισόδια στα επίσημα ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Ένωση έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο και η Παναχαϊκή δεν είχε κάτι να κερδίσει.

Έτσι το ισόπαλο 1-1 άφησε αμφότερες ικανοποιημένες με το παιχνίδι όμως, να στιγματίζεται από τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στα επίσημα προς το τέλος του αγώνα.

Τότε, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε σε φιλάθλους που τον έβριζαν με τις αστυνομικές δυνάμεις να μπαίνουν ανάμεσα και να του κάνουν επίθεση και να του σκίζουν την μπλούζα!

Μετά από διακοπή περίπου 15 λεπτών, το παιχνίδι συνεχίστηκε για να γίνει ένα ματς τυπικής διαδικασίας και να μείνει το ισόπαλο 1-1 έως το τέλος της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 6' του αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου. Η απάντηση από την ΑΕΚ ήρθε στο 66' όταν ο Κρισάντους με κεφαλιά προ κενής εστίας έκανε το τελικό 1-1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News