default-image

Πήρε μαζί της τον Ηρακλή Ψαχνών η Επισκοπή!

Ποδόσφαιρο
Πήρε μαζί της τον Ηρακλή Ψαχνών η Επισκοπή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Επισκοπή έχει υποβιβαστεί στην Γ' Εθνική και σήμερα έπαιξε για το γόητρό της απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 1-1.

Μάλιστα, με αυτή την ισοπαλία η Επισκοπή παίρνει... μαζί της στον υποβιβασμό τον Ηρακλή Ψαχνών, καθώς η διαφορά της ομάδας της Εύβοιας από την 3η θέση είναι στους 8 πόντους και απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε...

Οι Ρεθυμνιώτες έδειξαν όρεξη, αλλά κόντρα στην αποδεκατισμένη ομάδα της Εύβοιας έμειναν με 10 παίκτες από το 44' λόγω αποβολής του Λάμπρου. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, είχαν την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 77' ο Δελήμπασης άνοιξε το σκορ.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι από το 67' έπαιζαν, επίσης, με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Β. Πατσατζόγλου, ισοφάρισαν στο 81' με τον Γουόρντεν, αλλά ακόμα και ο πόντος αυτός δεν δείχνει ικανός να τους κρατήσει στην κατηγορία.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Κελαϊδής, Πετράκος, Μανουσάκης, Νικόλτσης, Λάμπρου, Πιθαρούλης, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Πάλλας (87' Σπανουδάκης), Νικολακάκης, Δρακάκης (46' Μαραθιανός).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Παληγεώργος (64' Χ. Πατσατζόγλου), Νικολίτσης, Τσούπρος, Β. Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Μάκο, Μπακομήτρος, Πολίτης, Ίβκοβιτς (46' Γουόρντεν), Πουλάκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News