default-image

Τρέλα στη Βόλφσμπουργκ για Κύπελλο και εμφάνιση

Ποδόσφαιρο
Τρέλα στη Βόλφσμπουργκ για Κύπελλο και εμφάνιση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η δικαίωση για την εξαιρετική φετινή σεζόν της Βόλφσμπουργκ με την 2η θέση, ήρθε να σφραγιστεί με τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του που ήταν και το πρώτο Κύπελλο για τους «Λύκους» στην ιστορία τους.

«Είχαμε συνολικά μια εξαιρετική απόδοση. Προσπαθήσαμε να σταθούμε καλά αμυντικά, αλλά γνωρίζουμε πως έχουμε μεγάλη ποιότητα επιθετικά και τα καταφέραμε. Στην αρχή του αγώνα ήταν φανερό πως είμαστε άπειροι σε τελικούς». Με την σειρά του ο αρχηγός της Βόλφσμπουργκ, Ντιέγκο Μπενάλιο τόνισε: «Ανταμειφθήκαμε για την εξαιρετική σεζόν που κάναμε. Μπήκαμε κάπως νωχελικά στο παιχνίδι, αλλά βρήκαμε την απάντηση για να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε». Όσο για τον σκόρερ του 3ου τέρματος της Βόλφσμπουργκ, Μπας Ντοστ πολλά κρίθηκαν στην ευκαιρία του Ρόις για το 2-0. «Η αντίπαλος μας έκανε το 1-0 και είχε την ευκαιρία για το 2-0. Η εμφάνιση μας από εκείνο το σημείο και μετά ήταν εξαιρετική και πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαίο».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ», κλήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι μετά το τέλος του παιχνιδιού και ο Γιόγκι Λεβ, επισήμανε: «Μετά το σε βάρος της 1-0, η Βόλφσμπουργκ πήρε τα ηνία του αγώνα και την κατάσταση στα χέρια της και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν η καλύτερη ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τον Ντίτερ, μιας και δεν είχε κατακτήσει ποτέ τίτλο, μέχρι τώρα».

Ο Κλοπ από την άλλη, δεν ήθελε να είναι επικριτικός με τους ποδοσφαιριστές του, μετά το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Ντόρτμουντ: «Κάναμε αρκετά πράγματα σωστά, αλλά δεν είχαμε τύχη στις ενέργειες μας. Δεν θέλω να μετριάσω την επιτυχία του Ντίτερ Χέκινγκ για τη νίκη, άξιζαν τη νίκη, αλλά και εμείς δεν αξίζαμε να χάσουμε, με τέτοιο τρόπο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News