default-image

Κυπελλούχος Γερμανίας η Βόλφσμπουργκ

Ποδόσφαιρο
Κυπελλούχος Γερμανίας η Βόλφσμπουργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το πρώτο Κύπελλο Γερμανίας στην ιστορία της κατέκτησε η Βόλφσμπουργκ η οποία θριάμβευσε στο Βερολίνο επικρατώντας 3-1 της Ντόρτμουντ!

Ασταμάτητη έδειχνε η Βόλφσμπουργκ στη φετινή σεζόν και στην ευκαιρία της να κατακτήσει έναν τίτλο, εμφανίστηκε πιστή στο ραντεβού της. Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, αντιμετώπισε την επίσης διψασμένη Ντόρτμουντ για να πάρει τη νίκη με το θριαμβευτικό 3-1 και να γράψει ιστορία, κατακτώντας το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας της, 20 χρόνια μετά τον πρώτο τελικό στον οποίο είχε συμμετάσχει.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά και μόλις στο 4’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ του Αουμπαμεγιάνγκ. Η απάντηση των «λύκων» ήταν άμεση και στο 22’ ο Λουίζ Γκουστάβο έκανε το 1-1. Η ανατροπή ήρθε πριν από το ημίχρονο, καθώς στο 33’ ο Ντε Μπρούιν με μακρινό σουτ έκανε το 2-1.

Όλα, τελείωσαν αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Ντοστ με κεφαλιά έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Ντουρμ (68’ Πίστσεκ), Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Κελ (68΄Μπλατζικόφσκι), Γκουντιόγκαν, Μκιταριάν, Καγκάβα, Ρόις (79’ Ιμόμπιλε), Αουμπαμεγιάνγκ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Κλόσε, Ροντρίγκεζ, Άρνολντ (81’ Σούρλε), Λουίζ Γκουστάβο, Πέρισιτς (74’ Γκιλαβογκί), Ντε Μπρούιν, Καλιγκιούρι (85’ Τρες), Ντοστ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News