Αθλητισμός

Η UEFA απειλεί με αποχώρηση από τη FIFA

Ο Μισέλ Πλατινί μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Ζυρίχη, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η UEFA να αποχωρήσει από τη FIFA - διαμαρτυρόμενη για τα σκάνδαλα διαφθοράς - ωστόσο όλα θα αποφασιστούν στις 6 Ιουνίου.

Εκείνη την ημερομηνία θα γίνει στο Βερολίνο ο τελικός του Champions League και στο περιθώριο της διοργάνωσης, ο πρόεδρος της UEFA θα συζητήσει το θέμα της αποχώρησης με τα μέλη των κατά τόπους ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.

"Είμαι ο εκπρόσωπος όλων των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών. Θα συναντηθούμε στις 6 Ιουνίου, στο Βερολίνο, με την ευκαιρία του τελικού του Champions League. Θα συζητήσουμε και θα δούμε τι είναι συμφέρον να κάνουμε. Θέλω να τους δω ήρεμα και θα αποφασίσουμε εκείνη τη στιγμή.", υποστήριξε στους δημοσιογράφους ο Μισέλ Πλατινί που απάντησε και στον Ζεπ Μπλάτερ ο οποίος υπενθύμισε την ιδιότητά του ("Η UEFA ξεχνά ότι είμαι πρόεδρος της FIFA από το 1998") στον ομόλογό του, της UEFA. "Η UEFA ήταν από πίσω του (το 1998) και συνέβαλε έτσι ώστε από το μηδέν να πάει στους 73 ψήφους. Ήταν καλό."

Σχόλια