Αθλητισμός

«Δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν» λένε οι «7» για Τσαμπουράκη

Παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κ. Δανδάλη, πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη της ομάδας των «7» επιχειρηματιών που έχουν εκφράσει την πρόθεση να αναλάβουν τις τύχες του ΟΦΗ για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Η σύσκεψη έγινε στα γραφεία του κ. Αντίπα Σηφάκη και το παρών έδωσαν όλα τα μέλη της ομάδας, πλην του κ. Πολεμαρχάκη, τον οποίο εκπροσώπησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της συγκεκριμένης κίνησης, κ. Αποστολάκης.

Ασφαλώς κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η πρόταση που έκανε ο Νίκος Τσαμπουράκης, ώστε ο ίδιος μαζί με μια ομάδα επιχειρηματιών να συνεισφέρουν στην ομάδα των «7» και να βοηθήσουν τον ΟΦΗ στο μέλλον για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

«Δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν» τονίστηκε στην σημερινή σύσκεψη όσον αφορά την δυνατή κίνηση Τσαμπουράκη και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα κλειστεί ένα ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών για να συζητηθεί η περίπτωση κοινής πλεύσης, γεγονός που μπορεί να απογειώσει τον ΟΦΗ.

Εκφράστηκε πάντως και η άποψη ότι ο Νίκος Τσαμπουράκης έπρεπε αρχικά να μιλήσει με την ομάδα των «7» και όχι με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τον κ. Τσαμπουράκη πάντως να απευθύνεται στον Ερασιτέχνη, από τη στιγμή που εκείνος είναι ο δρομολογητής των εξελίξεων.

Επίσης, ένα άλλο σημαντικό ζήτημα ήταν οι ημερομηνίες που έχουν τεθεί για τη γενική συνέλευση και την κατάθεση προτάσεων. Πριν λίγες ημέρες ο Ερασιτέχνης είχε αποφασίσει ως την 19η Ιουνίου ως οριακή ημερομηνία για τυχόν προτάσεις, δηλαδή τέσσερις μέρες μετά τη γενική συνέλευση. Η ομάδα των "7" ζήτησε από τον κ. Δανδάλη αντί 19 Ιουνίου, η καταληκτική ημερομηνία για προτάσεις να οριοθετηθεί στις 10 Ιουνίου, ώστε όποιος πάρει το χρίσμα, να είναι έτοιμος για την Γενική Συνέλευση. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ δεσμεύτηκε ότι αυτό το αίτημα θα μεταφερθεί στη διοίκησή του για να πάρει την τελική απόφαση.

Η ομάδα των "7" συζήτησε ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τα γήπεδα του ΟΦΗ αλλά και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την επόμενη ημέρα, τα οποία θα πρέπει να τύχουν άμεσης επίλυσης, εφόσον εκείνοι πάρουν το "χρίσμα".

Σχόλια