Αθλητισμός

Κληρώνει για Ηρόδοτο και Κύδων στις 4/6

Ιδιαίτερα δύσκολος αναμένεται να είναι ο 2ος όμιλος Νότου της Γ' Εθνικής μπάσκετ, όπου θα συμμετάσχουν τη νέα αγωνιστική ο Ηρόδοτος και ο Κύδων. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι θα τον αποτελούν έξι ομάδες της περιφέρειας και οκτώ από την Αττική (Αθήνα και Πειραιά).

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τον έως τώρα καταρτισμό των ομίλων για την περίοδο 2015-16, ενώ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση για τη συμπλήρωσή τους με τις ομάδες της ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015, στις 12 στο μεσημέρι, στα γραφεία της.

Τους δύο ομίλους αποτελούν προσωρινά οι εξής ομάδες:

1ος όμιλος: ΑΟ Απόλλων Αρχ. Κορ., ΑΓΕ Ζακύνθου, ΑΓΣ Κεραυνός Αιγίου, ΑΟ Γλαύκος, ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσ., Οιαξ ΑΟ Ναυπλίου, Πρωτ/της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

2ος όμιλος: Αρχάγγελοι Αγ. Θεοδώρων, ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, ΕΣ Κάδμος, ΑΟ Κύδων, ΓΣ Έσπερος Λαμίας, νικητής ειδικού πρωταθλήματος.

Τις θέσεις που λείπουν θα καλύψουν τα εξής σωματεία από την ΕΣΚΑ και την ΕΣΚΑΝ: Νίκη Αμαρουσίου, Πόλις Καλλιθέας, Σπόρτιγκ, Πεντέλη, Μανδραϊκός, ΑΟ Τρίτων, ΓΣ Απόλλων, Άρης Νικαίας, ΦΕΑ, Πρωτέας Βούλας, ΚΑΠ, Δούκας, Μαρούσι, Ίκαρος Καλλιθέας και Ηλυσιακός.

Σχόλια