default-image

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Νίκο Τούλη

Μπάσκετ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Νίκο Τούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικητής στην περιπέτεια της υγείας του αναδείχθηκε ο Νίκος Τούλης και μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο μοίρασε ευχαριστήρια σε νοσηλευτές, συγγενείς και φίλους:

«Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου και νοσηλευόμενος επί 18 μέρες στα δύο νοσοκομεία της πόλης, θέλω να ευχαριστήσω την ιατρό του ΕΚΑΒ Ζεάκη Μάγδα και την ομάδα της για τη γρήγορη επέμβαση και αντιμετώπιση του περιστατικού, μια ομάδα που σώζει ζωές, όπως έσωσαν και τη δική μου:

Το διευθυντή της Μ.Ε.Θ. κ. Κίουλπαλη Α. και την ομάδα του, τους ιατρούς-καρδιολόγους του Βενιζελείου, κ. Αβραμάκη Γ., Λαμπρογιαννάκη Ε., Κουτσοδήμου Π., Γαρίδα Π., Κοντοπόδη Ε., καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Τους ιατρούς-καρδιολόγους του ΠΑΓΝΗ, κ. Σημαντηράκη Ε., Κοχιαδάκη Γ., Μαυράκη Η., τους ειδικευόμενους ιατρούς Μπαντουβάκη Γ., Δασκαλάκη Α., καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό, την ενδοκρινολόγο ιατρό του ΠΑΓΝΗ κ. Δαράκη Β. και την ομάδα της και τον ιατρό-καρδιολόγο και αγαπημένο μου φίλο Φανουράκη Δ. και τους αγαπημένους φίλους Λυγερό Γ. και Γιαννακάκη Δ. που βρίσκονταν δίπλα μου κατά τη διάρκεια του συμβάντος, την οικογένειά μου και όλους εσάς συγγενείς, φίλους και γνωστούς που με κάθε τρόπο στείλατε τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση. Ευχαριστώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News