default-image

Φεύγει πικραμένος ο Γκουτιέρες

Ποδόσφαιρο
Φεύγει πικραμένος ο Γκουτιέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πικραμένος για την απομάκρυνσή του από την Νιούκαστλ εμφανίστηκε ο Γιόνας Γκουτιέρες μόλις μερικές μέρες από την εξασφάλιση της παραμονής και αφού είχε επιστρέψει ο ίδιος μετά τη μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο.

Διαφορετική αντιμετώπιση περίμενε από τη διοίκηση της Νιούκαστλ ο Γιόνας Γκουτιέρες, ο οποίος όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή δε θα συνεχίσει στις «καρακάξες» που επέλεξαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος βγήκε νικητής στη σημαντικότερη «μάχη» της ζωής του, σε αυτή με τον καρκίνο, ήθελε να συνεχίσει στην αγγλική ομάδα, αλλά σε λιγότερο από μια εβδομάδα από τη στιγμή που πανηγύρισε έξαλλα την παραμονή στην Premier League οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν και με άσχημο τρόπο μάλιστα.

«Δύο πράγματα έμαθα από την ασθένειά μου. Πως μπορείς να συμπαρασταθείς σε έναν παίκτη (οπαδοί της Νιουκάστλ) και πως μπορείς να αφήσει έναν παίκτη μόνο του (ιδιοκτήτης της Νιουκάστλ)» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter και πόσταρε και σχετικό βίντεο στο Facebook, αναφέροντας:

«Ευχαριστώ όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και της Νιουκάστλ, που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν. Αυτός είναι ο τρόπος μου για να δείξω ότι πάντα σας ακούω. Είστε πολύ σημαντικοί για μένα. Το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσάς. Όλη μου η προσπάθεια και η αγάπη είναι για εσάς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News