default-image

Συναρπαστικό φινάλε του Εργασιακού μπάσκετ

Μπάσκετ
Συναρπαστικό φινάλε του Εργασιακού μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία 500 και πλέον θεατών ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο κλειστό στα Δύο Αοράκια το 4ο εργασιακό τουρνουά μπάσκετ, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου και το αθλητικό τμήμα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Cosmos Sports, η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επικράτησε της Safety at work με 60-58. Το παιχνίδι καθήλωσε τους παρευρισκόμενους, ενώ οι νικητές ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη.

Στο μικρό τελικό που προηγήθηκε, οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ επικράτησαν με 59-53 των παλαιμάχων της Αναγέννησης κατακτώντας την τρίτη θέση. Και αυτό το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη. Στην τελετή λήξης παραδόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και διπλώματα στις 55 ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, κύπελλο στην πρώτη ομάδα της Α', Β' και Γ' κατηγορίας, καθώς και μετάλλια στις τρεις πρώτες ομάδες της Α' κατηγορίας. Επίσης απονεμήθηκαν διπλώματα και μετάλλια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του τουρνουά.

Να σημειωθεί ότι συνολικά στο 4ο Εργασιακό τουρνουά μπάσκετ του Ηρακλείου πήραν μέρος 810 αθλητές, ενώ έγιναν συνολικά 300 αγώνες. Ο Δήμος Ηρακλείου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του τουρνουά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News