default-image

"Αδιαφορούμε για… καρέκλες και διοικητικά πόστα"

Ποδόσφαιρο
"Αδιαφορούμε για… καρέκλες και διοικητικά πόστα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Τσαμπουράκης, ο οποίος αποκάλυψε την πρόθεση μιας νέας ομάδας επιχειρηματιών για να συνεργαστούν με τους «7», με στόχο το συμφέρον του ΟΦΗ, προχώρησε σε δήλωση, που ξεκαθαρίζει τη θέση των ατόμων που εκπροσωπεί.

Αυτό έπειτα από τις τοποθετήσεις του Αντύπα Σηφάκη, που είχε υποστηρίξει σε αθλητικό ραδιόφωνο ότι: «Από την ώρα που ο κ. Τσαμπουράκης παρουσιάζεται ως ηγέτης μιας άλλης ομάδας, υπάρχει θέμα καθώς δεν μπορούν να συνυπάρξουν δύο ομάδες. Μπορεί να προσέλθει αύριο και να μας εκθέσει τις απόψεις του και εμείς να του δώσουμε τη θέση της δική μας ομάδας».

Ο κ. Τσαμπουράκης, δηλαδή, τονίζει πως το σχήμα που θέλει συνεργασία με τους «7» αδιαφορεί για… καρέκλες και διοικητικά πόστα και πως θα δουλέψει με στόχο να βοηθήσει το ιστορικό σωματείο σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Διαβάζοντας την ανοιχτή πρόσκληση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και της «ομάδας των 7» για συμμετοχή και άλλων προσώπων στην παραπάνω κίνηση, με μοναδικό στόχο ένα ΟΦΗ ισχυρό και οικονομικά παντοδύναμο, αποφασίσαμε τέσσερις γνωστοί επιχειρηματίες να συμμετάσχουμε και εμείς σε αυτή την προσπάθεια των «εφτά» σαν ίσοι μεταξύ ίσων, συμβάλλοντας και εμείς οικονομικά και κυρίως αδιαφορώντας για «καρέκλες» και διοικητικά πόστα.

Δεν υπάρχει αντίπαλη κίνηση, ούτε δήθεν αρχηγός κίνησης, παρά μόνο ισότιμη συμμετοχή όλων στην προσπάθεια. Άλλωστε ο Ερασιτέχνης απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια.

Είμαστε σίγουροι ότι η «ομάδα των 7», η οποία αποτελείται από τα πλέον επίλεκτα άτομα σε ήθος και οικονομική οντότητα του τόπου μας, μαζί με εμάς και όποιους άλλους θελήσουν, θα σχηματίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, μένα κοινό στόχο: να επαναφέρει τον ΟΦΗ εκεί που η ιστορία των έχει κατατάξει. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έχει το λόγο πλέον".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News